0
 • Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.
ΚΑΛΑΘΙ Συνολο:0.00 
 
RollerBros.gr | Full Content
Εξοπλισμοί Χόκευ επί Πάγου (Ice Hockey), Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Skateboard και Πινγκ Πονγκ στο μεγαλύτερο online κατάστημα της Ελλάδας - Rollerbros.gr
Πατίνια, Inline, Παγοπέδιλα, Χόκευ, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Πινγκ Πονγκ, Skateboard, Ice Hockey, Ice Skates, Figure Skating, Aggressive skating, Freestyle Skating, Ping Pong, Σανίδες Skateboard, longboard, Scooters
601
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-601,page-child,parent-pageid-1847,theme-subway,wc-pac-hide-sale-flash,wc-pac-hide-product-count,wc-pac-hide-rating,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Full Content

11

Τρέλανε τον κόσμο των rollerbladers ο Νίκος!

Τρέλανε τον κόσμο των rollerblades ο «μικρός» σε ηλικία αλλά μεγάλος σε ταλέντο Νίκος!

Ένα σπορ άγνωστο στο Τρικαλινό κοινό αλλά στην νεολαία αρκετά γνωστό κάνε την εμφάνισή του και στα μέρη μας και μάλιστα με συμμετοχή σε αγώνες!

Ο Θανάσης και Σωτήρης Δαλαμάγκας παίζουν ice & sreet hockey στη Αθήνα για 4 χρόνια και πλέον ετοιμάζουν σύλλογο στα Τρίκαλα, για να λάβει μέρος στους επερχόμενους αγώνες.

Την Κυριακή στις 25 Μαΐου η ομάδα του rollerbros έλαβε μέρος σε αγώνες aggressive (κόλπα σε ράμπες και δρόμο) στο Βόλο. Από κάλυψη των αγώνων ο 15 χρόνος Τρικαλινός Νίκος Καρατζούνης ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση έχοντας να αντιμετωπίσει έμπειρους επαγγελματίες του είδους. Ο νεαρός έκανε κάποιες δηλώσεις στην τοπική εφημερίδα “Νέα Σελίδα”.

.

Νίκος καρατσούνης (6)

 •  Είμαι 15 χρονών μαθητής της Α’ λυκείου και τα τελευταία 4χρόνια ασχολούμαι με
 • το Aggressive Rollerblanding. Ξεκίνησα μόνος μου να κάνω αυτό το άθλημα χωρίς καμία τοπική βοήθεια και χωρίς υποδομές για το συγκεκριμένο άθλημα.

 

 • Στην πορεία γνώρισα έναν άνθρωπο που με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα να γίνομαι καλύτερος, είναι σαν προπονητής μου αλλά και σαν μεγάλος μου αδερφός! Το Aggressive Rollerblanding το εξασκείς κυρίως σε ράμπες αλλά μπορείς και σε άλλα διάφορα μέρη όπως σκαλιά, κατηφορικά κάγκελα και διάφορα πεζούλια.

Πρόσφατα διαγωνίστηκα στον πρώτο μου διαγωνισμό που έγινε στο Βόλο. Δυστυχώς δεν υπήρχαν άτομα της ηλικίας μου στον διαγωνισμό, αλλά παρόλα αυτά κατέκτησα την 3η θέση στο επίπεδο των μεγαλυτέρων. Για εμένα το RollerBlandingείναι ένας τρόπος ζωής και έχω σκοπό να γίνω επαγγελματίας Rollerblader, χωρίς όμως αυτό να σταματήσει τα όνειρά μου για σπουδές. Τέλος έχω πλέον υποστήριξη από ένα τοπικό μαγαζί με rollers-skates το www.RollerBros.gr και μέσα στο καλοκαίρι θα διοργανώσουμε ένα Eventόπου οι Τρικαλινοί πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα αλλά και διάσημους Έλληνες αλλά και Ευρωπαίους Rollerblader.

.

Νίκος καρατσούνης (3) Νίκος καρατσούνης (5)

.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις εδώ:

Αggressive Rollerblanding/ Σούπερ επιτυχία του 15χρονου Τρικαλινού Νίκου Καρατζούνη

1

Η Ιστορία της ομάδας Athens Warriors.

aw_logo_300

Σύντομη ιστορία – Roster

Η ομάδα, ιδρύθηκε απο τον Θεόδωρο Νταντάμη το 2008, ο οποίος ξεκίνησε ώς παίχτης και από το 2009 εώς το 2012 συνέχισε ως προπονητής και σημαντικό στέλεχος στην εξέλιξη της ομάδος.

ntantamis Το ρόστερ της χρονολογικής περιόδου 2008 – 2009 ήταν οι:

 • Λευτέρης Χατζηκομής #87
 • Παναγιώτης Καλογεράκης #86
 • Θοδωρής Νταντάμης #39
 • Στρατής Κόσβης #14
 • Βασίλης Μοίρας #27
 • Θοδωρής Καβαδάς #36

Προπονητής ομάδος ήταν ο George Marris.

To 2009 η ομάδα αρχισε να έχει περισσότερα μέλη και ενεργούς παίχτες, έτσι γινόταν πιο γνωστή στην Ελλάδα.

Το 2011 ξεκίνησε ο σύλλογος να κάνει επιδείξεις inline και ice hockey σε διάφορες εκδηλώσεις έτσι ώστε το άθλημα να γίνει πιό διαδεδομένο στην Ελληνική κοινωνία.

Η ομάδα είχε 23 παίχτες από τους οποίους οι 17 ήταν ενεργά μέλη στον σύλλογο.

Ρόστερ ομάδας 2011 – 2012 :

 • Νταντάμης Θοδωρής (coach)
 • Μαρκόπουλος Νίκος #81
 • Καλογεράκης Ηλίας #01 (goalie)
 • Χατζηκομής Λευτέρης #87
 • Αλκίδης Ηλίας #11
 • Βαβουγιός Παναγιώτης #88
 • Καλιμάνης Χρήστος “Α” #99
 • Βαβάσης Σταύρος #77
 • Μοίρας Βασίλης #27
 • Καλογεράκης Παναγιώτης #86
 • Κανέλης Αντώνης “C” #29
 • Δαλαμάγκας Σωτήρης “Α” #07
 • Τερζιάδης Θεολόγος #39
 • Κόσβης Στρατής #14
 • Καζασίδης Παναγιώτης #23
 • Παναγόπουλος Γιώργος #44
 • Αντιπάτης Γιώργος #22
 • Δαλαμάγκας Θανάσης #15
 • Παπαδόπουλος Άρης #17
 • Βατικιώτης Σπύρος #34
 • Καλαϊτζής Νίκος #–
 • Βάλβης Γιώργος #02 (goalie)
 • Κατσαφάδος Τζανέτος #–

Η ομάδα ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο ΕΟΣ Ροδολίβους, ο οποίος έχει έδρα τις Σέρρες με αθλητική δραστηριότητα τις αναρριχήσεις, τις ορεινές διαδρομές και το Σκι. Διαβάστε για τις δραστηριότητες του συλλόγου εδώ.

Πρωταθλήματα – Διοργανώσεις

Η ομάδα έχει πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα από το 2008 και μετά.
Η καλύτερη θέση που έχει πάρει είναι η 6η θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα 2010 – 2011.

Φωτογραφία μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στις 27/3/2011 

warriors-aris

Συμμετοχή στο 1ο Mini Τουρνουά Ice Hockey στο Paradice Ice Rink στην Θεσσαλονίκη. 

tournoua

Επιδείξεις Χόκεϊ

Όντας καινούργια ομάδα στον κόσμο του χόκεϊ, οι Athens Warriors έχουν φρέσκια την διάθεση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για το άθλημα, γι’αυτό προσπαθούν να το αναδείξουν με κάθε δυνατό τρόπο στο κοινό. Ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι η συμμετοχή σε εκδηλώσεις/επιδείξεις, όπου έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στο κοινό, πόσο εντυπωσιακό είναι το άθλημα. Συχνά υπάρχει ευκαιρία να δοκιμάσουν μικροί και μεγάλοι, να ενημερωθούν για το άθλημα, ακόμα και να βρεθούν καινούργιοι παίκτες.

Η πρώτη επίδειξη που πήρε μέρος η ομάδα ήταν στις 25/9/2011 στον εκθεσιακό χώρο στης METROPOLITAN Expo του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

expo_AW

Συμμετοχή στην 3η Παιδιαδρομή, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012. Διοργανωτής: σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ.

paidiadromh

Ακολούθησε η συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο του Δήμου Αθηνών, και ελπίζουμε να ακολουθήσουν μελλοντικά πολλές ακόμα.

23

Το ταξίδι των Warriors στα Τρίκαλα και οι επιδείξεις.

Ο Μύλος των ξωτικών είναι πέρα για πέρα γνωστός για το χριστουγεννιάτικο πνεύμα του. Μαζί με τα χριστούγεννα, ήλθε σύντομα και η νέα χρονιά. Για αυτό θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία, με την ελπίδα για φέτος να μήν είναι “κάθε πέρυσι και καλύτερα”.

Και αυτές οι ευχές απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, ειδικά στους Έλληνες, στους παράγοντες του χόκεϊ επι πάγου στην Ελλάδα, και στους ανθρώπους που ζούν σε συνθήκες που δέν αρμόζει καθόλου για μία φυλή η οποία έχει ζήσει σε αυτή την γή για χιλιάδες χρόνια. Γνωρίζοντας οτι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δέν ικανοποιούνται ούτε οι βασικές ανάγκες, για αυτούς έχουμε δεσμεύσει μία ξεχωριστή θέση στο νού μας, με την ευχή και την ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν.

trikala03b

trikala13b

Για όσο αφορά την αποστολή των Warriors στα Τρίκαλα, υπάρχουν πολλά καλά νέα και φωτογραφικό υλικό που μπορούν να μας δώσουν μια ιδέα για την κατάσταση στο χωριό του Άη Βασίλη.

Αυτά για την ανασκόπηση του ίδιου του Μύλου.. Οι Warriors ήταν εκεί στις 21 και 22 Δεκεμβρίου για παρουσιάσεις του αθλήματος, και έδωσαν στον κόσμο που ήταν εκεί ένα δείγμα του παιχνιδιού που λέγεται χόκεϊ. Όπως συνήθως, οι τεράστιες τσάντες και η πολύλεπτη αλλαγή απο ρούχα σε στολή και απο στολή σε ρούχα, τράβηξαν τα βλέμματα, αφού για τους περισσότερους ήταν κάτι εντελώς καινούριο, κάτι που έβλεπαν πρώτη φορά, ή ίσως να είχαν δεί μόνο στην τηλεόραση.

trikala18c

trikala15b

Όμως τα παιδιά με τα πορτοκαλί δεν περιορίστηκαν μόνο στην μαγεία του χόκεϊ. Είχαν σκοπό να εξερευνήσουν τον ξακουστό Μύλο των Ξωτικών, και να πάρουν και οι ίδιοι μιά γεύση απο αυτόν. Περριτό να πούμε οτι το πνεύμα των χριστουγέννων εκει πέρα περισσεύει ώστε να το μεταδίδει σε όλους τους χιλιάδες επισκέπτες του, επισκέπτες οι οποίοι έχουν πολλά να θυμούνται όταν φεύγουν. Λίγο η εποχή, λίγο τα χριστούγεννα, λίγο η μαγεία και ομορφιά του Μύλου, σε κάνουν να ξεχνιέσαι.

Επίσης τα παιδιά απόλαυσαν τα νυκτερινά Τρίκαλα, που ήταν ντυμένα χριστούγεννα. Οι δρόμοι αλλάζουν με την απόκρυψη του Ήλιου. Τα Τρίκαλα την χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουν καί μαγαζιά για νυκτερινή έξοδο όπως όλο τον χρόνο, όμως η βόλτα στις πλατείες και τα σοκάκια είναι κάτι στο οποίο δέν υπάρχει ανταγωνισμός. Την επόμενη ημέρα φυσικά το καφεδάκι επιβάλλεται, με την φρεσκάδα του αέρα που τόσο λείπει απο την Αθήνα, και τα χαμόγελα να αιωρούνται παντού στον αέρα όπως και πρέπει να είναι στην χριστουγεννιάτικη περίοδο !