0
  • Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.
ΚΑΛΑΘΙ Συνολο:0.00 
 
RollerBros.gr | Τρέλανε τον κόσμο των rollerbladers ο Νίκος!
Εξοπλισμοί Χόκευ επί Πάγου (Ice Hockey), Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Skateboard και Πινγκ Πονγκ στο μεγαλύτερο online κατάστημα της Ελλάδας - Rollerbros.gr
Πατίνια, Inline, Παγοπέδιλα, Χόκευ, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Πινγκ Πονγκ, Skateboard, Ice Hockey, Ice Skates, Figure Skating, Aggressive skating, Freestyle Skating, Ping Pong, Σανίδες Skateboard, longboard, Scooters
3806
post-template-default,single,single-post,postid-3806,single-format-standard,theme-subway,wc-pac-hide-sale-flash,wc-pac-hide-product-count,wc-pac-hide-rating,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Τρέλανε τον κόσμο των rollerbladers ο Νίκος!

Τρέλανε τον κόσμο των rollerblades ο «μικρός» σε ηλικία αλλά μεγάλος σε ταλέντο Νίκος!

Ένα σπορ άγνωστο στο Τρικαλινό κοινό αλλά στην νεολαία αρκετά γνωστό κάνε την εμφάνισή του και στα μέρη μας και μάλιστα με συμμετοχή σε αγώνες!

Ο Θανάσης και Σωτήρης Δαλαμάγκας παίζουν ice & sreet hockey στη Αθήνα για 4 χρόνια και πλέον ετοιμάζουν σύλλογο στα Τρίκαλα, για να λάβει μέρος στους επερχόμενους αγώνες.

Την Κυριακή στις 25 Μαΐου η ομάδα του rollerbros έλαβε μέρος σε αγώνες aggressive (κόλπα σε ράμπες και δρόμο) στο Βόλο. Από κάλυψη των αγώνων ο 15 χρόνος Τρικαλινός Νίκος Καρατζούνης ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση έχοντας να αντιμετωπίσει έμπειρους επαγγελματίες του είδους. Ο νεαρός έκανε κάποιες δηλώσεις στην τοπική εφημερίδα “Νέα Σελίδα”.

.

Νίκος καρατσούνης (6)

  •  Είμαι 15 χρονών μαθητής της Α’ λυκείου και τα τελευταία 4χρόνια ασχολούμαι με
  • το Aggressive Rollerblanding. Ξεκίνησα μόνος μου να κάνω αυτό το άθλημα χωρίς καμία τοπική βοήθεια και χωρίς υποδομές για το συγκεκριμένο άθλημα.

 

  • Στην πορεία γνώρισα έναν άνθρωπο που με βοήθησε και με βοηθάει ακόμα να γίνομαι καλύτερος, είναι σαν προπονητής μου αλλά και σαν μεγάλος μου αδερφός! Το Aggressive Rollerblanding το εξασκείς κυρίως σε ράμπες αλλά μπορείς και σε άλλα διάφορα μέρη όπως σκαλιά, κατηφορικά κάγκελα και διάφορα πεζούλια.

Πρόσφατα διαγωνίστηκα στον πρώτο μου διαγωνισμό που έγινε στο Βόλο. Δυστυχώς δεν υπήρχαν άτομα της ηλικίας μου στον διαγωνισμό, αλλά παρόλα αυτά κατέκτησα την 3η θέση στο επίπεδο των μεγαλυτέρων. Για εμένα το RollerBlandingείναι ένας τρόπος ζωής και έχω σκοπό να γίνω επαγγελματίας Rollerblader, χωρίς όμως αυτό να σταματήσει τα όνειρά μου για σπουδές. Τέλος έχω πλέον υποστήριξη από ένα τοπικό μαγαζί με rollers-skates το www.RollerBros.gr και μέσα στο καλοκαίρι θα διοργανώσουμε ένα Eventόπου οι Τρικαλινοί πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα αλλά και διάσημους Έλληνες αλλά και Ευρωπαίους Rollerblader.

.

Νίκος καρατσούνης (3) Νίκος καρατσούνης (5)

.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις εδώ:

Αggressive Rollerblanding/ Σούπερ επιτυχία του 15χρονου Τρικαλινού Νίκου Καρατζούνη

10