0
  • Δεν υπαρχουν προιοντα στο καλαθι.
ΚΑΛΑΘΙ Συνολο:0.00 
 
RollerBros.gr | Το ταξίδι των Warriors στα Τρίκαλα και οι επιδείξεις.
Εξοπλισμοί Χόκευ επί Πάγου (Ice Hockey), Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Skateboard και Πινγκ Πονγκ στο μεγαλύτερο online κατάστημα της Ελλάδας - Rollerbros.gr
Πατίνια, Inline, Παγοπέδιλα, Χόκευ, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Πινγκ Πονγκ, Skateboard, Ice Hockey, Ice Skates, Figure Skating, Aggressive skating, Freestyle Skating, Ping Pong, Σανίδες Skateboard, longboard, Scooters
36
post-template-default,single,single-post,postid-36,single-format-standard,theme-subway,wc-pac-hide-sale-flash,wc-pac-hide-product-count,wc-pac-hide-rating,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Το ταξίδι των Warriors στα Τρίκαλα και οι επιδείξεις.

Ο Μύλος των ξωτικών είναι πέρα για πέρα γνωστός για το χριστουγεννιάτικο πνεύμα του. Μαζί με τα χριστούγεννα, ήλθε σύντομα και η νέα χρονιά. Για αυτό θέλουμε να σας μεταφέρουμε τις ευχές μας για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία, με την ελπίδα για φέτος να μήν είναι “κάθε πέρυσι και καλύτερα”.

Και αυτές οι ευχές απευθύνονται σε όλους τους Έλληνες, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, ειδικά στους Έλληνες, στους παράγοντες του χόκεϊ επι πάγου στην Ελλάδα, και στους ανθρώπους που ζούν σε συνθήκες που δέν αρμόζει καθόλου για μία φυλή η οποία έχει ζήσει σε αυτή την γή για χιλιάδες χρόνια. Γνωρίζοντας οτι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δέν ικανοποιούνται ούτε οι βασικές ανάγκες, για αυτούς έχουμε δεσμεύσει μία ξεχωριστή θέση στο νού μας, με την ευχή και την ελπίδα πως τα πράγματα θα βελτιωθούν.

trikala03b

trikala13b

Για όσο αφορά την αποστολή των Warriors στα Τρίκαλα, υπάρχουν πολλά καλά νέα και φωτογραφικό υλικό που μπορούν να μας δώσουν μια ιδέα για την κατάσταση στο χωριό του Άη Βασίλη.

Αυτά για την ανασκόπηση του ίδιου του Μύλου.. Οι Warriors ήταν εκεί στις 21 και 22 Δεκεμβρίου για παρουσιάσεις του αθλήματος, και έδωσαν στον κόσμο που ήταν εκεί ένα δείγμα του παιχνιδιού που λέγεται χόκεϊ. Όπως συνήθως, οι τεράστιες τσάντες και η πολύλεπτη αλλαγή απο ρούχα σε στολή και απο στολή σε ρούχα, τράβηξαν τα βλέμματα, αφού για τους περισσότερους ήταν κάτι εντελώς καινούριο, κάτι που έβλεπαν πρώτη φορά, ή ίσως να είχαν δεί μόνο στην τηλεόραση.

trikala18c

trikala15b

Όμως τα παιδιά με τα πορτοκαλί δεν περιορίστηκαν μόνο στην μαγεία του χόκεϊ. Είχαν σκοπό να εξερευνήσουν τον ξακουστό Μύλο των Ξωτικών, και να πάρουν και οι ίδιοι μιά γεύση απο αυτόν. Περριτό να πούμε οτι το πνεύμα των χριστουγέννων εκει πέρα περισσεύει ώστε να το μεταδίδει σε όλους τους χιλιάδες επισκέπτες του, επισκέπτες οι οποίοι έχουν πολλά να θυμούνται όταν φεύγουν. Λίγο η εποχή, λίγο τα χριστούγεννα, λίγο η μαγεία και ομορφιά του Μύλου, σε κάνουν να ξεχνιέσαι.

Επίσης τα παιδιά απόλαυσαν τα νυκτερινά Τρίκαλα, που ήταν ντυμένα χριστούγεννα. Οι δρόμοι αλλάζουν με την απόκρυψη του Ήλιου. Τα Τρίκαλα την χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουν καί μαγαζιά για νυκτερινή έξοδο όπως όλο τον χρόνο, όμως η βόλτα στις πλατείες και τα σοκάκια είναι κάτι στο οποίο δέν υπάρχει ανταγωνισμός. Την επόμενη ημέρα φυσικά το καφεδάκι επιβάλλεται, με την φρεσκάδα του αέρα που τόσο λείπει απο την Αθήνα, και τα χαμόγελα να αιωρούνται παντού στον αέρα όπως και πρέπει να είναι στην χριστουγεννιάτικη περίοδο !

22